| La intrare pe site,se logheaza automat pe alt utilizator.Cum ma pot loga si eu?Nu mai apare ,la cuplare optiunea LOGARE.==e-mail--viorel_yes@yahoo.com |
Acuma totul functioneaza corect. pasa pe butonul iesire. Dupa aceasta iti va aparea casuta de logare!
Citat spyke
Acuma totul functioneaza corect. pasa pe butonul iesire. Dupa aceasta iti va aparea casuta de logare! |
Citat spyke
Acuma totul functioneaza corect. pasa pe butonul iesire. Dupa aceasta iti va aparea casuta de logare! |

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
Animataiubiti-va
Animatanu cere

Animataadevarata prietenie

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |