Varsta conteaza din cauza ca singurele firme seriose din Romania care aduc in SUA tineri la munca au niste conditii dar cea mai importanta dintre ele e varsta care nu trebuie sa depaseasca 26 de ani,cu celelealte conditii se poate aranja dar cu varsta nu.Daca este cineva interesat eu stiu 2 firme cu care au venit aici multi tineri,adresele sunt urmatoarele:
P-ta Trandafirilor Bl.39-41 sc.B ap7 RO-540053 Tg.Mures tel:265311853 cel:0745404037 email: internicolms@zappmobile.ro iar numele firmei este Intrenicol,numele pesoanei de legatura este Pescariu Diana.
A doua firma se numeste Edupoint pesoane de leatura este Mezei Attilo tel:265313485 email: edupoint@fx.ro P-ta Trandafirilor 34-35 ap.4 4300 Tg.Mures.
Voi merge in Grecia mai exact in insula Thasos la inceputul lunii sepembrie, si astept concediul asta mai mult ca niciodata. Am ajuns sa tin evidenta ca si soldatii : A M R-79 zile![]() |
A M R- 3 zile
MAI AI LA UN COLT!!! DISTRACTIE PLACUTA SI SA NU NE UITI. DACA PLECI DUMINICA PLECI IN ACEEASI ZI CU O BUNA PRIETENA DE-A MEA! AR FI CULMEA SA VA SI CUNOASTETI.PUPICI DULCI
DISTRACTIE PLACUTAAAA!!!!!!!
Si asteptam sa vedem un album din Tara Zeilor.Abia astept sa ne spui cum e pe acolo.Drum bun!!!
| Iti multumesc si tie. O sa va povestesc cum a fost insa cu albumul e mai greu ca inca nu ma stiu. |
DISTRACTIE PLACUTAAAA!!!!!!! |

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
Animataiubiti-va
Animatanu cere

Animataadevarata prietenie

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |