Iubesc marea! Mai mult decat pe mine insami ! Si scriu despre ea...
Eu scriu despre mare, tremuratoarea noastra calatorie la tarm in mijlocul iernii,despre batranul barbat, barca sa si ai sai doi caini, despre pomisorii ce alearga in jos pe coasta (ei au adastat, cand ne_au vazut), despre penele de pescarus,cu care se gadila in ureche unui iubit adormit.
Eu scriu despre mare, despre piatra, pe care o separi de pietre si o arunci in mare. Te bucuri si mergi mai departe si pietrele de pe tarm - ele isi plang inca mult timp fratele.
Eu scriu marii si iti scriu tie ca unei pietre scufundate. - bland si cu veneratie - iti scriu peste o mie de mile departare.
Caci marea ne_a vrajit pe toti: pe tine, pe mine, pe batranul barbat si pomisorii de pe coasta. Imi este, ca si cum as saruta imaginea, in care ne sarutam. Este, ca si cum am fi o imagine si memoria ne_ar saruta....
Iarna marii e iarna mea.
singurul loc unde as vrea sa merg mereu este Brasovul din doua motive. Primul ar fii pentru ca pe acolo mi-am pierdut inima in ochii unei persoane foarte speciale
iar al doilea e ca este paradisul verde si plin de minunat si frumos.Extraordinar loc unde te simti totodata deasupra si dedesubtul cerului...
.deocamdata sa trec de examene si mai vad eu

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC

Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |