Ce va placut si ce va impresionat?
Ce merita vizitat in orasul ales ? ce orase frumoase ati vizitat?
Mi-a placut orasul timisoara foarte mult ,m-a impresionat ca este un oras curat,merita sa vizitezi catedrala ortodoxa e superba,discoland unde te poti distra szi asculta muzica tare,teatrul national si multe altele.am mai vizitat brasovul.si noi avem o tara frumoasa nu trebuie sa mergem in alte tari.
Ce va placut si ce va impresionat? Mi-a placut orasul timisoara foarte mult ,m-a impresionat ca este un oras curat,merita sa vizitezi catedrala ortodoxa e superba,discoland unde te poti distra szi asculta muzica tare,teatrul national si multe altele.am mai vizitat brasovul.si noi avem o tara frumoasa nu trebuie sa mergem in alte tari. |
Pai orase..ar fi multe....mie imi place f multa Alba Iulia..ii super catedrala de acolo....Zalau este deasemena un oras frumos si curat....are biserici f frumoase si o panorama deosebita......orasul meu natal..Cluj-Napoca..ii f frumos...mai ales cand urci pe Cetatuie se vede tot orasul, si ii frumos noapte....va recomand sa vizitatzi muzeul de istorie, al farmaciei,zoologic....parcul mare unde este si un mic lac....Ramnicul Valcea ii un oras frumos....mai laes parcu de acolo....Brasovul....biserica neagra de acolo i superba.....si multe altele.....
Mai tot ce e romanesc e frumos si placut dar dat fiind faptul ca sunte la acest topic eu zic asa: COSTANTA
ca nu pot sa nu fiu subiectiv apoi BRASOV, SIBIU , BRAILA
Ca sa nu fiu "obiectiv", Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Lugoj, Deva, Pitesti, Arad, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta etc. 
| Crezi ca este vreun loc perfect in lumea asta , te inseli amarnic ! |
ai dreptate!
In Tg Mures nu ati fost? E super

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| Ale3csis, tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |