LAAAAAAASA-NEEEEE~~~ LASA-NE~~~~~ Citat gabidc68
sti..;domnule gaby"' AR TREBUI SA DAI PUTINA DOVADA DE ACEL CRESTIN CARE TE PRETINZI CA ESTI1 UNDE INTRU DAU DE CUVINTE JICNITOARE CARE LE ADRESEZI MEMBRILOR ACESTUI FORUM1 CREZI CA PRIN CUVINTELE TALE"'INTELIGENTE"' dai dovada de copil a lui DUMNEZEU asa cum pretinzi ca esti?Daca citesti BIBLI ..ar trebui sa te uiti cu bagare de seama la felul cum vorbea ISUS celor mai nenorociti si pacatosi oameni...celor mai de jos..mai de nimic...vorbele LUI ..ALINAU ..MANGAIAU ..SI LA NIMENI ..NICIODATA nu lea spus vorbe grele ..nu le-a amintit pacatele care le-au facut>.asa ca...daca te pretinzi ceia ce zici ca esti..adica 'crestin''..vorbele tale care le postezi arata contrariul...si drep dovada ca sa-ti dai seama o sa scriu mai jos unele ''CUVINTE DRAGUTE'' zise de tine insuti..si sa vedem ce ai de zis...:: "Golane" mi-e sile si mila de tine, esti aproape analfabet , pe deplin agramat , increzut si imberb, mai grav este faptul ca iti prevad in viitor stagii lungi la dezalcolizare , reabilitare - drogati , penitenciar pt. viol sau talharie grava , iar acolo vei deveni si modern adica "dosnic" ! perversa...vite incaltae..masochisti...complecsati...flore otravita..balauri si bufoni...etc...si lista ar putea continua CE PARERE AI??..ACESTE CUVINTE EU NU CRED CA AR TREBUI SA IESE DIN GURA UNUI CRESTIN ADEVARAT..AR MAI FI MULTE DE ZIS..DAR...SPER SA INCERCI SA-TI CONTROLEZI VOCABULARUL CARE ..SINCER ,,PUNE IN UMBRA CREDINTACIU CARE TE LAUZI . SI APROPO DACA AM FACUT GRESELI DE ORTOGRAFIE CER UMIL IERTATRE ..EU NU AM PREGATIRI ''SUPERIOARE'' CU RESPECT!
|
BINE ZIS!!!! PUNCT OCHIT PUNC LOVIT!!!
Citat nina magda
|
DLE GABY69 EU PROPUN SA TI SE DEA BANN!!!!!!!!1URGENT
| Doamne,nu-mi vine sa cred cat rau poate face acest dezlantuit,ce placere ii face sa jigneasca pe toata lumea cu limbajul lui de la marginea orasului,cum ii place sa spuna.Nu e decat o persoana careia i s-a dat mai multa atentie decat a meritat,unul dintre acei profitori care dupa revolutie s-au bagat in fata celor veniti cu ajutoare la casele de copii si cu bruma de engleza pe care o flutura si pe-aici s-a autonumit TRANSLATOR. |

![]()

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |