CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Home » Forum » Vacante si ..... » cele mai frumoase orase romanesti

Regulament de ordine interioara

cele mai frumoase orase romanesti » Vacante si ..... » Pagina 4

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Home | Vacante si ..... | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

CAMMELUTZA

Punctaj: 41982
Inscris la: 23/01/2006
Mesaj scris la 25/08/2006 0:35:43
      monstrule69     LAAAAAAASA-NEEEEE~~~ LASA-NE~~~~~

ra_mona

Punctaj: 2749
Inscris la: 02/02/2006
Mesaj scris la 25/08/2006 1:10:33
Pai pt mine cel mai frumos oras este BRASOVUL...acum fara lipsa de modestie spun k intradevar este frumos...dak aveti drum pe aici..nu ezitati sa il vizitati...catusi de putin..merita!!!!

Ale3csis

Punctaj: 69852
Inscris la: 16/02/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 25/08/2006 2:21:46
Citat nina magda
Citat gabidc68

Tg.Mures girlie

si tu esti o orfana spirituala ?

sti..;domnule gaby"' AR TREBUI SA DAI PUTINA DOVADA DE ACEL CRESTIN CARE TE PRETINZI CA ESTI1 UNDE INTRU DAU DE CUVINTE JICNITOARE CARE LE ADRESEZI MEMBRILOR ACESTUI FORUM1 CREZI CA PRIN CUVINTELE TALE"'INTELIGENTE"' dai dovada de copil a lui DUMNEZEU asa cum pretinzi ca esti?Daca citesti BIBLI ..ar trebui sa  te uiti cu bagare de seama la  felul cum vorbea ISUS  celor mai nenorociti si pacatosi oameni...celor mai de jos..mai de nimic...vorbele LUI ..ALINAU ..MANGAIAU ..SI LA NIMENI ..NICIODATA  nu lea spus vorbe grele ..nu le-a amintit pacatele care le-au facut>.asa ca...daca  te pretinzi ceia ce zici ca esti..adica 'crestin''..vorbele tale care le postezi arata contrariul...si drep dovada ca sa-ti dai seama o sa scriu mai jos  unele ''CUVINTE DRAGUTE''  zise de tine insuti..si sa vedem ce ai de zis...::

"Golane" mi-e sile si mila de tine,  esti aproape analfabet , pe deplin agramat , increzut si imberb, mai grav este faptul ca iti prevad in viitor stagii lungi la dezalcolizare , reabilitare - drogati , penitenciar pt. viol sau talharie grava , iar acolo vei deveni si modern adica "dosnic" !

Mamei tale ar trebui sa-i fie rusine cu un sa fiu/copil/baiat  "aproape ratat" ! You're speeding up on your fast lane to become a major loser dude !

Ai mare grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa regreti tribilismul tau jalnic si josnic care este de-a dreptul dezgustator ! sa-i fie rusine cu asa un ratat de fiu !

"Tu es' un cabron , carajo !"

Se poate evita notarea pozelor de catre persoane dusmanoase ? Albumele foto sunt aproape toate foarte interesante dar nu si acest link dubios care este o abjectie !

perversa...vite incaltae..masochisti...complecsati...flore otravita..balauri si bufoni...etc...si lista ar putea continua

CE PARERE AI??..ACESTE CUVINTE  EU NU CRED CA AR TREBUI SA IESE DIN GURA UNUI CRESTIN  ADEVARAT..AR MAI FI MULTE DE ZIS..DAR...SPER SA INCERCI SA-TI CONTROLEZI VOCABULARUL  CARE ..SINCER  ,,PUNE IN UMBRA CREDINTACIU CARE TE LAUZI .

SI APROPO DACA AM FACUT GRESELI DE ORTOGRAFIE CER UMIL IERTATRE ..EU NU AM PREGATIRI ''SUPERIOARE''

CU RESPECT! 

BINE ZIS!!!! PUNCT OCHIT PUNC LOVIT!!!

CAMMELUTZA

Mesaj scris la 25/08/2006 3:41:26
Citat Ale3csis
Citat nina magda
Citat gabidc68

Tg.Mures girlie

si tu esti o orfana spirituala ?

sti..;domnule gaby"' AR TREBUI SA DAI PUTINA DOVADA DE ACEL CRESTIN CARE TE PRETINZI CA ESTI1 UNDE INTRU DAU DE CUVINTE JICNITOARE CARE LE ADRESEZI MEMBRILOR ACESTUI FORUM1 CREZI CA PRIN CUVINTELE TALE"'INTELIGENTE"' dai dovada de copil a lui DUMNEZEU asa cum pretinzi ca esti?Daca citesti BIBLI ..ar trebui sa  te uiti cu bagare de seama la  felul cum vorbea ISUS  celor mai nenorociti si pacatosi oameni...celor mai de jos..mai de nimic...vorbele LUI ..ALINAU ..MANGAIAU ..SI LA NIMENI ..NICIODATA  nu lea spus vorbe grele ..nu le-a amintit pacatele care le-au facut>.asa ca...daca  te pretinzi ceia ce zici ca esti..adica 'crestin''..vorbele tale care le postezi arata contrariul...si drep dovada ca sa-ti dai seama o sa scriu mai jos  unele ''CUVINTE DRAGUTE''  zise de tine insuti..si sa vedem ce ai de zis...::

"Golane" mi-e sile si mila de tine,  esti aproape analfabet , pe deplin agramat , increzut si imberb, mai grav este faptul ca iti prevad in viitor stagii lungi la dezalcolizare , reabilitare - drogati , penitenciar pt. viol sau talharie grava , iar acolo vei deveni si modern adica "dosnic" !

Mamei tale ar trebui sa-i fie rusine cu un sa fiu/copil/baiat  "aproape ratat" ! You're speeding up on your fast lane to become a major loser dude !

Ai mare grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa regreti tribilismul tau jalnic si josnic care este de-a dreptul dezgustator ! sa-i fie rusine cu asa un ratat de fiu !

"Tu es' un cabron , carajo !"

Se poate evita notarea pozelor de catre persoane dusmanoase ? Albumele foto sunt aproape toate foarte interesante dar nu si acest link dubios care este o abjectie !

perversa...vite incaltae..masochisti...complecsati...flore otravita..balauri si bufoni...etc...si lista ar putea continua

CE PARERE AI??..ACESTE CUVINTE  EU NU CRED CA AR TREBUI SA IESE DIN GURA UNUI CRESTIN  ADEVARAT..AR MAI FI MULTE DE ZIS..DAR...SPER SA INCERCI SA-TI CONTROLEZI VOCABULARUL  CARE ..SINCER  ,,PUNE IN UMBRA CREDINTACIU CARE TE LAUZI .

SI APROPO DACA AM FACUT GRESELI DE ORTOGRAFIE CER UMIL IERTATRE ..EU NU AM PREGATIRI ''SUPERIOARE''

CU RESPECT! 

BINE ZIS!!!! PUNCT OCHIT PUNC LOVIT!!!

DLE GABY69 EU PROPUN SA TI SE DEA BANN!!!!!!!!1URGENT

lidia2000

Punctaj: 12910
Inscris la: 09/03/2006
Mesaj scris la 25/08/2006 8:39:19
Doamne,nu-mi vine sa cred cat rau poate face acest dezlantuit,ce placere ii face sa jigneasca pe toata lumea cu limbajul lui de la marginea orasului,cum ii place sa spuna.Nu e decat o persoana careia i s-a dat mai multa atentie decat a meritat,unul dintre acei profitori care dupa revolutie s-au bagat in fata celor veniti cu ajutoare la casele de copii si cu bruma de engleza pe care o flutura si pe-aici s-a autonumit TRANSLATOR.

CAMMELUTZA

Mesaj scris la 25/08/2006 8:41:57
Citat lidia2000
Doamne,nu-mi vine sa cred cat rau poate face acest dezlantuit,ce placere ii face sa jigneasca pe toata lumea cu limbajul lui de la marginea orasului,cum ii place sa spuna.Nu e decat o persoana careia i s-a dat mai multa atentie decat a meritat,unul dintre acei profitori care dupa revolutie s-au bagat in fata celor veniti cu ajutoare la casele de copii si cu bruma de engleza pe care o flutura si pe-aici s-a autonumit TRANSLATOR.

lenutzaurora

Punctaj: 115311
Inscris la: 10/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 12/11/2006 1:20:32
cred ca oricine ar spune, k orasul lui e cel mai frumos, si de aceea spun si eu, Radauti este un oras foarte frumos, mie imi place enorm de mult, e orasul meu si il ador

danyella1970

Punctaj: 787
Inscris la: 10/11/2006
Mesaj scris la 12/11/2006 10:32:20
Petrosani e un oras micut dar superb, deci merita sa veniti la munte :)

cristi.m

Punctaj: 43509
Inscris la: 24/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 12/11/2006 17:26:48
e super la munte, la vara vreau sa vin cu bitza si sa-mi dau drumu de pe Vf. Carja si poate ajung si pe Parangu Mare tot cu bitza

Desolator

Punctaj: 3120
Inscris la: 26/10/2006
Mesaj scris la 12/11/2006 22:10:07
Citat cristi.m
e super la munte, la vara vreau sa vin cu bitza si sa-mi dau drumu de pe Vf. Carja si poate ajung si pe Parangu Mare tot cu bitza

Ai grija sa nu  incurci Paragu Mare cu Spitalul

cristi.m

Punctaj: 43509
Inscris la: 24/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 12/11/2006 22:16:26
Citat Desolator
Citat cristi.m

Ai grija sa nu  incurci Paragu Mare cu Spitalul

inca nu m-am rupt asa rau :)

dyamond_angel

Punctaj: 28883
Inscris la: 31/12/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 02/02/2007 5:06:31
deci cum sa va explic e 2007 nu va mai dati mari cu orasele voastre  pt k anu asta SIBIU RULEZZ si apropo eu is sibian si mis mandru ca is sibian

merybadan23

Punctaj: 5032
Inscris la: 02/01/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 02/02/2007 6:34:03
Cluj

kosmocyp

Punctaj: 9501
Inscris la: 12/01/2006
Mesaj scris la 02/02/2007 8:42:03
HơRLÄ‚U 

pitry_yo

Punctaj: 6798
Inscris la: 14/12/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 02/02/2007 13:51:14
Citat dyamond_angel:
deci cum sa va explic e 2007 nu va mai dati mari cu orasele voastre  pt k anu asta SIBIU RULEZZ si apropo eu is sibian si mis mandru ca is sibian

me 2 SIBIU RULEZZ

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Home | Vacante si ..... | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

cred n-am stiut...Animatacred n-am stiut...
taguri: 2
trimisa de 13
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 22/11/2008
nely15

LA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREAAnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
trimisa de 32
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 21/11/2008
ibinet

Animata"casa mea"
taguri: 0
trimisa de 7
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 21/11/2008
mari_11_cica

IUBESCAnimataIUBESC
trimisa de 55
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 19/11/2008
ibinet

Ultimele felicitari trimise

favorite
rugaciuneAnimatarugaciune
taguri: 7
trimisa de 1880
vizualizata de
266 voturi, 9.40 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
ma faci de rusineAnimatama faci de rusine
taguri: 4
trimisa de 1852
vizualizata de
181 voturi, 8.74 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
in inima mea
in inima mea

taguri: 8
trimisa de 1314
vizualizata de
193 voturi, 8.89 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
inchid ochii si ma gandesc la tine
inchid ochii si ma gandesc la tine

taguri: 15
trimisa de 1974
vizualizata de
268 voturi, 9.33 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

de toate
de toate

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 1.00/1
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 0
Diaconu george Cosmin
Diaconu george Cosmin

Adaugat de george_d
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 0.00/0
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 0
DE CRĂCIUN NU MAI VREAU SA FIU SINGUR
DE CRĂCIUN NU MAI VREAU SA FIU SINGUR

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 10.00/4
Ultima modificare: 22/11/2008
Taguri: 1
davdia
davdia

Adaugat de davdia
Adaugat pe: 16/12/2007
Nota: 9.00/100
Ultima modificare: 22/11/2008
Taguri: 6
In momentul de fata sunt inregistrati 23790 de membri dintre care 138 sunt online
(138 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234