Am si eu o mik nelamurire....certurile pe care le purtati pe acilea...de fapt din ce cauza sunt??Am inteles ceva ceva dar tot nu ma lamuresc indeajuns....
D c va certati...din cauza faptului k unul e mai cult iar altul mai incult??unul mai nebun altul mai bun??nu inteleg sincer...
Parerea mea e k ar trebui sa discutati k oamenii si sa va spuneti ce va deranjeaza unul la celalalt...si sa incercati sa remediati acele greseli
PAREREA MEA DE INCULTA
(dak tot vb de asa ceva...k doar culta nu-s)
Am si eu o mik nelamurire....certurile pe care le purtati pe acilea...de fapt din ce cauza sunt??Am inteles ceva ceva dar tot nu ma lamuresc indeajuns.... D c va certati...din cauza faptului k unul e mai cult iar altul mai incult??unul mai nebun altul mai bun??nu inteleg sincer... Parerea mea e k ar trebui sa discutati k oamenii si sa va spuneti ce va deranjeaza unul la celalalt...si sa incercati sa remediati acele greseli PAREREA MEA DE INCULTA |
Citat lidia2000 | Uite de exemplu:DECLARATII DE DRAGOSTE/AS VREA SA STIU CE SUNT EU,perioada 08.08-16.08.2006. |
Chiar asa si pentru o mai buna lamurire in privinta grosolanului Atoatestiutor si Supremul zeflemitor va rugam sa va uitati la mesajele lui postate si veti intelege de ce s-a declansat "Razboiul Impotriva Snobilor"
.
Citat lidia2000
Chiar asa si pentru o mai buna lamurire in privinta grosolanului Atoatestiutor si Supremul zeflemitor va rugam sa va uitati la mesajele lui postate si veti intelege de ce s-a declansat "Razboiul Impotriva Snobilor" |
Sunteti nedemni , oameni josnici si clevetitori, cu mintea plina de gunoi !![]() |
Sunteti nedemni , oameni josnici si clevetitori, cu mintea plina de gunoi !![]() |
Daca perceptele tale Crestine ar fii intocmai dupa cum lasi sa se inteleaga si afirmi de multe ori ar trebui sa stii ca cel ce judecat aproapele oricat de mult rau i-ar fi facut se judeca pe sine.Asa ca lasa poliloghia si incearca sa inveti sa accepti ceea ce esti si LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC

Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |