Vacanta de vis, a fost super.Am citeva poze puse in album.
Stiu...Am avut ocazia sa cunosc un grup de tineri olandezi care au venit in Romania sa-i ajute pe cei care nu stiu sa pretuiasca viata oferita de Dumnezeu...Da...ei au stat impreuna cu cei care sunt denigrati de noi si au cautat in fiecare acea valoare pe care a pus-o Dumnezeu in ei...Si chiar au reusit s-o gaseasca si multi si-u ridicat genunchiul din "noroi" chiar daca...erau tatuati...Au ridicat genunchiul din noroi si au ingenuncheat pe STANCA, ridicand mainile spre DUMNEZEU...
Multumesc pentru urari!!! Ma bucur ca plecam, dar o parte din familie ramane acasa...Nu pot sa nu ma gandesc la ei...Poate de aici acea urma de tristete...
Ma bucur pentru tine LIFE,meriti o vacanta placuta,binefacatoare .Cred ca vei invata multe lucruri bune de la prietenii tai din Olanda si la intoarcere le vei folosi in munca ta de aici.Apreciez foarte mult ceeea ce faci pentru copii,ajutorul pe care incerci sa-l dai celor care cad prada tentatiilor ,felul in care stii tu sa tragi semnalul de alarma celor care se expun pericolului.
Te astept cu forte proaspete si povesti din VEST !

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |