nu ne place la restaurant ca nu ne place de nimeni poate ![]()
io am degand sal fac in poiana sau gasesc io un loc unde sami pun cortul cu prietenii ![]()
Citat CAMMELUTZA
nu ne place la restaurant ca nu ne place de nimeni poate io am degand sal fac in poiana sau gasesc io un loc unde sami pun cortul cu prietenii |
![]()
![]()
asta inseamna ca sunteti taaaare....fierbinti!!
| da mah camelutzi da imi place zapada si nu sunt asa de friguros ca tine in schimb e iarna Rebelionul ,nu? Presupun ca vrei sa te invit |
![]()
avand in vedere faptul ca am 40 de ani,nu ai presupus bine! asa ca-ti mai dau o sansa...suna un prieten![]()
| eu ma gindeam sa-l fac la herculane sau predeal..........munte...aer curat....zapada...........ffffffff frig.........deci e super ptr asa o noapte..........pussy |
et voila o persoana care e deacord cu mine ..adik e de aceeasi parere![]()
![]()
| cel mai frumos la munte e iarna iar revelionul e un bun prilej......................deci toti care mergeti la munte distrati-va si ignorati frigul |
pai normal ca mergem la munte iarna. si mie imi place mult,dar nu cu cortul sa fim seriosi. nu-mi place in cort nici vara d-apai iarna. ![]()

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animataiubiti-va
Animatanu cere

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |